Sparren met een gedreven professional

Heb jij als ondernemer, directeur of leidinggevende ook wel eens de behoefte om vertrouwelijk en onafhankelijk te sparren met een gedreven professional. Dat je vrijuit kunt praten over jouw uitdagingen en ook zorgen, zonder dat je een blad voor de mond hoeft te nemen. Zaken die je niet met je netwerk, klanten, medewerkers, collega’(ondernemer)s wilt delen, maar juist wel met een andere ervaringsdeskundige?

Hoe ga ik om met de veranderende markt? Hoe realiseer ik mijn doelstellingen? Hoe krijg ik mijn team weer geïnspireerd? Enzovoorts. Kortom, alle mogelijke zakelijke en persoonlijke uitdagingen, die je als ondernemer en/of leidinggevende tegenkomt in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Ik heb ruime ervaring in advies-, verkoop-, management- en directiefuncties. Hierop terugkijkend beleefde ik als een rode draad het meeste werkplezier aan het laten groeien van mensen en bedrijven. Zowel op menselijk, technisch en financieel gebied groei realiseren, geeft enorm veel positieve energie, arbeidsvreugde en ook waardering. Daarom: Wil jij sparren met een gedreven professional? Samen bespreken wij in een ontspannen sfeer jouw vraagstukken en komen we tot vervolgstappen.