Persoonlijke missie en Rollen en Doelen geven mij sturing

Ik ben getrouwd en vader van drie opgroeiende kinderen, die momenteel middelbaar en voortgezet onderwijs volgen. Ik ben zelf de jongste uit een boerengezin van 10. Samenwerken en delen is mij met de paplepel ingegeven en ik houd van drukte en hectiek. Ik vind ook, dat je altijd iets voor de gemeenschap moet doen in welke vorm dan ook. Ik zorg daarom, dat ik altijd minimaal 1 vrijwilligersactiviteit ontplooi en onderhoud. Dit heb ik in het verleden gedaan voor o.a. de studentenvereniging, de sportvereniging, de school van mijn kinderen. Momenteel doe ik dit als Vorst van de plaatselijke carnavalsvereniging en vrijwilliger voor de Dorpscoöperatie Heide.

Het schrijven van een persoonlijke missie en dit vervolgens vertalen in wekelijkse rollen en doelen geeft mij persoonlijk en zakelijk hierbij de juiste sturing. Mijn passie is mensen en bedrijven te laten groeien, wat ik zakelijk vorm geef door middel van mijn eigen bedrijf “Groei met Michels”. Mijn ooms aan vaderskant zijn vorige eeuw allemaal geëmigreerd (naar Canada, Nieuw-Zeeland en Brazilië).  Deze pioniersgeest heeft mij mede geïnspireerd om zelfstandig te gaan ondernemen.

Daarnaast wil ik zelf ook blijven groeien en doorontwikkelen. Dit geef ik vorm door lezen, trainingen volgen, elk jaar nieuwe mensen en netwerken opzoeken en mijzelf fysiek fit te houden (sporten en voeding).

Succesvol groeien heeft mij de afgelopen decennia een mooie carrière, vele goede contacten en vooral veel werkplezier opgeleverd. Graag zet ik dit voort met jou!