Hoe en met wie bepaal ik mijn richting? Wie zegt mij eerlijk  waar en hoe ik nog kan groeien?

De agrarische markt is al jaren hevig in beweging. Als ondernemer moet je voor jouw bedrijf daarin de juiste richting bepalen. Maar hoe en vooral ook met wie bepaal je jouw richting? Traditioneel gezien zijn veel adviseurs naast adviseur ook verkoper van bijvoorbeeld voer, boekhouding, fokmateriaal, KI, geld (bankieren), enz. Hoe goed het advies ook is, het zal altijd min of meer gekleurd worden door de verkoop van zijn/haar product (voer, jaarrapport, lening, handel, enz.).

Wanneer je dit loskoppelt, kom je soms tot prima nieuwe inzichten, betere en andere verdienmodellen. Kortom, nieuwe groeimogelijkheden voor jou en jouw bedrijf. De onrust die ontstaat, wanneer je vraagtekens zet bij je inkoopresultaat, je huidige resultaat en werkwijze in je bedrijf en je verkoopresultaat, biedt uiteindelijk (veelal onverwachte) groeimogelijkheden. Door hier vertrouwelijk en onafhankelijk over te sparren komen nieuwe kansen en vervolgens een andere, nieuwe rust in je bedrijf.

Ik help jou bij het maken van deze keuzes. Zelf heb ik jarenlang succesvol gewerkt met en voor klanten en bedrijven met bewezen (financieel) resultaat. Mede dankzij mijn expertise als adviseur, verkoper, manager en directeur weet ik de juiste vragen te stellen, een goede analyse te maken om jou onafhankelijk en betrouwbaar te begeleiden.